دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

هیأت امنیتی عراق به ریاست «قاسم الاعرجی» به ایران می‌آیند

مشاور امنیت ملی عراق در صدر هیأتی امنیتی به منظور بحث و بررسی روند تامین امنیت مرزها با ایران، امروز (دوشنبه) وارد تهران می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 29
کد خبر: ۱۸۶۷۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، «قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی عراق، صبح امروز (دوشنبه) بغداد را به مقصد تهران ترک کرد.

 

وبگاه «شفق نیوز» به نقل از دفتر مشاور امنیت ملی عراق خبر داد که قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی این کشور به دستور نخست‌وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق در صدر هیأتی امنیتی به منظور بحث و بررسی روند تامین امنیت مرزها با ایران امروز رهسپار ایران شده است.

 

روزنامه «العربی الجدید»، دوم ماه جاری، به نقل از منابع آگاه خبر داده بود که مشاور امنیت ملی عراق به منظور بررسی مسئله کنترل مرزها و بررسی فعالیت گروهک‌های کُرد تجزیه‌طلب در خطوط مرزی طی چند روز آینده به ایران سفر می‌کند.

 

یک منبع در دفتر مشاور امنیت ملی عراق به این رسانه قطری گفته بود: «به منظور بررسی آخرین دستاوردهای دولت در زمینه تأمین امنیت مرزها و همچنین پیشبرد مسئله حفظ آرامش و جلوگیری از حمله مجدد به مناطق مرزی عراق» مشاور امنیت ملی عراق به تهران سفر خواهد کرد.

 

خبرگزاری رسمی عراق (واع) نیز اخیرا به نقل از الاعرجی گزارش داده بود که وی در جریان گفت‌وگو با وابسته نظامی ایران در بغداد، مسائل مربوط به افزایش امنیت و مسئولیت دو کشور در زمینه تأمین امنیت مرزها را بررسی کرده است.

 

سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیشتر در اظهاراتی اشاره کرده بود که دولت عراق متعهد شده است گروهک‌های تروریستی در مجاورت مرزهای غربی ایران را خلع سلاح کند.

 

فرمانده نیروی زمینی سپاه در ادامه با بیان اینکه نیروی زمینی سپاه منتظر عملی شدن تعهدات طرف عراقی است، هشدار داد که در صورت عدم عمل به توافق، حملات سپاه علیه گروهک‌های تجزیه‌طلب ادامه خواهد داشت./ فارس

ارسال نظر